PAPPELINA

Lue lisää

 

Pappelina muovimatot

Pappelina on ruotsalainen muotoiluyritys, joka työskentelee sisustuksen parissa ideasta valmiiseen tuotteeseen. Muovimatto, joka on Pappelinan päätuote, oli käytännössä unohdettu ennen kuin Pappelina palautti sen kartalle. Yrityksen tunnusmerkki on yhdistelmä laatua ja toiminnallisuutta - he uskovat vahvasti yksinkertaisuuden kestävän ajan testin. Suurella tiedolla ja pitkällä käsityöperinteellä he ovat lisänneet monia uusia muotoja ja värejä vuosien varrella, mikä on johtanut siihen, että Pappelinalla on vahva asema markkinoilla.

Valikoimassa on paljon värejä ja kokoja muovimatoissa, mukaan lukien ovimatot, eteismatot, ulkomatot ja suuret matot väreissä kuten valkoinen, sininen, musta, moniväriset ja monet muut.

 

Täydellinen ulkotilaan

Kikka ulkotilojen sisustuksessa on luoda viihtyisä tunnelma. Yksinkertainen tapa lisätä viihtyvyyttä ulkotilassa tai terassilla on hankkia ulkomatto. Pappelinan matot sopivat täydellisesti ulkokäyttöön ja terassille. Matot koostuvat 90% muovikalvosta ja 10% loimesta (polyesteri). Materiaalivalinta mahdollistaa erittäin nopean kuivumisen samalla kun matto säilyttää värinsä hyvin ja vaatii vähäistä huoltoa.

 

Ympäristöystävällinen

Pappelinan matot valmistetaan Ruotsissa ruotsalaisesta muovikalvosta. PVC-muovikalvot valmistetaan Etelä-Ruotsissa Gislaved Folie AB:ssä. Kalvo valmistetaan uudesta muovimateriaalista, mikä takaa, ettei Pappelinan matoissa ole haitallisia raskasmetalleja tai terveydelle haitallisia pehmittimiä.