Pappelina

Mono matto 140x200 cm linen / vanilla

€ 374 € 416
Hintahistoria
Maksa toimituksen jälkeen
Avokauppa 30 päivää
2 vuoden takuu
Hintatakuu
€ 374 € 416
Hintahistoria
-
+
Lisää ostoskoriin
Maksa toimituksen jälkeen
Avokauppa 30 päivää
2 vuoden takuu
Hintatakuu

Määrittelyt

Merkki Pappelina
Väri Valkoinen; Beige
Materiaali Muovi
Leveys 140 cm
Pituus 200 cm
Tuotenumero MN9F420

Kuvaus

Mono on muovi- ja ulkokäyttöön tarkoitettu matto, valmistettu Ruotsissa. Taitetut reunat, joissa ommeltu logo toisella puolella. Matto kudotaan ruotsalaisista ftalaatittomista muovinauhoista Gislaved Folie AB:n valmistamilla perinteisillä kangaspuilla. Helppo pitää puhtaana ja huoltaa, käsinpesu tai konepesu 30°C ilman linkousta. Kokoeroavaisuudet ±4 % voivat esiintyä kangasteknisistä syistä johtuen. Paksuus noin 10 mm.

Arvostelut

Tuotemerkki

 

Pappelina-muovimatot

Pappelina on ruotsalainen muotoiluyritys, jonka toiminta-ajatuksena on sisustaminen ideasta valmiin tuotteen tarjoamiseen asti. Muovimatto, Pappelinan suosituin tuote, oli käytännössä jo unohtunut, kunnes Pappelina toi sen uudelleen tuotantoon. Yritykselle tunnusomaista on laadun ja toiminnallisuuden yhdistäminen – kivenkova usko siihen, että yksinkertaisuus kestää pitkällä aikavälillä. Suuren tietämyksen ja pitkän käsityökokemuksen tuomalla osaamisella vuosien mittaan on lisätty monia uusia muotoja ja värejä, minkä ansiosta Pappelina on saanut vahvan aseman markkinoilla.

Muovimattojen valikoimassa on suuri määrä värejä ja kokoja. Niihin lukeutuu muun muassa ovimattoja, käytävämattoja, ulkotilan mattoja ja isoja mattoja väreissä, kuten valkoinen, sininen, musta, monivärinen sekä monia muita. 

 

Täydellinen ulkotilan matto

Yksi vinkki ulkona sisustamiseen on viihtyisän ympäristön luominen. Helppo tapaa nostattaa kodikkuutta ulkotilassa on ostaa sinne ulkotilan matto. Pappelinan matot sopivat täydellisesti ulkokäyttöön ja erilaisiin ulkotiloihin. Mattojen materiaali on 90 % muovikalvoteippiä ja 10 % loimilankaa (polyesteri). Materiaalivalinnan ansiosta ulkotilan matto kuivuu uskomattoman nopeasti samalla, kun siinä on hyvä värinkesto ja se tarvitsee vain minimaalista ylläpitoa. 

 

Ympäristöystävällinen

Pappelinan matot valmistetaan Ruotsissa ruotsalaisesta muovikalvosta. PVC:stä valmistettu muovikalvoteippi valmistetaan Etelä-Ruotsissa Gislaved Folie AB:n tehtaalla. Kalvo valmistetaan uudesta muoviraaka-aineesta, mikä takaa sen, etteivät Pappelinan matot sisällä ympäristölle haitallisia raskasmetalleja tai terveydelle haitallisia pehmentäjiä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Hintahistoria

Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on: 374,39 €

Määrittelyt

Merkki Pappelina
Väri Valkoinen; Beige
Materiaali Muovi
Leveys 140 cm
Pituus 200 cm
Tuotenumero MN9F420