Ulkokalusteet

Ulkokalusteet 

Tällä sivulla voit valita, minkätyyppisiä ulkokalusteita haluat sekä tutustua kaikkiin materiaaleihin ja toimittajiin.

Hulténsilta löydät yhden Pohjoismaiden suurimmista ulkokalusteiden valikoimista. Meiltä löydät puutarhakalusteet riippumatta siitä, etsitkö uusia huonekaluja terassille, ulkotilaan vai parvekkeelle. Pyrimme pitämään suurta ja monipuolista, eri materiaaleista valmistettujen ulkokalusteiden valikoimaa sopimaan kaikkiin makuihin. 

Täältä löydät kaikki ulkokalusteet:

  • Lounge-kalusteet
  • Ruokailuryhmät
  • Sohvaryhmät
  • Parvekekalusteet
  • Kahvilakalusteet 
  • Ja paljon muuta!

 

Meillä on yli 4000 tuotetta, jotka auttavat tekemään ulkotilastasi kodin parhaimman paikan, ja löydät takuulla kaiken tarvitsemasi kotiisi Hulténsilta.

Yhdessä toimittajiemme kanssa meillä on valtava kokemus ulkokalusteista ja voimme jatkuvasti tarjota laadukkaan ja ajanmukaisen valikoiman kilpailukykyisillä hinnoilla. Asiakkaana voit lisäksi saada apua meiltä uusien ulkokalusteidesi ja lounge-kalusteidesi nopeaan toimitukseen.

Jos haluat nähdä ulkokalusteemme ja lajitella niitä materiaalin mukaan, siirry kategoriaan Puutarhakalusteet, josta löytyy tietoa myös materiaaleista.

 

Puutarhakalusteet johtavilta tuotemerkeiltä

Me Hulténsilla tarjoamme suuren valikoiman puutarhakalusteita maailman johtavilta tuotemerkeiltä. Mallistoistamme löydät ulkokalusteita tuotemerkeiltä Brafab, Cane-Line, Grythyttan, Dedon, Skagerak, Skargaarden, Sika Design, Fatboy sekä monilta muilta. Tarjoamme lisäksi suuren valikoiman ulkokalusteita tiikistä, polyrottingista ja alumiinista. Voit turvallisin mielin ostaa puutarhakalusteita Hulténsilta, ja sinulla on aina mahdollisuus maksaa vasta sitten, kun olemme toimittaneet puutarhakalusteesi sinulle. 

Cane-Line A/S on tanskalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Rynkebyssä (Odensessa) Fynin saarella. Yritys perustettiin 1986 ja se on kasvanut vakaasti tähän päivään asti. Cane-Line on ehdoton nimi johtavien eurooppalaisten toimittajien joukossa, jotka tarjoavat huoltovapaita ulkokalusteita. Yritys käyttää ulkokalusteissaan erilaisia materiaaleja, kuten polyrottinki, ruostumaton teräs, alumiini, tiikki ja heidän oma materiaalinsa Cane-LineTex. 

Useimmiten halutessaan kehittää uuden puutarhakalusteiden sarjan he kääntyvät Tanskan arvostetuimpien huonekalusuunnittelijoiden puoleen. Ja kuten monta kertaa aiemminkin, lopputuloksena on huoltoa kaipaamattomia ulkokalusteita, joissa on todella mukava istua ja joiden ulkonäkö erottuu olematta kuitenkaan liian poikkeava. 

Yhä useammissa Cane-Linen ulkokalusteissa on vedenkestävät pehmusteet ja quick-dry-foam-täyte, jotka mahdollistavat sen, että pehmusteet kestävät olla ulkona sateessakin. Aseta pehmusteet pystyasentoon, niin ne kuivuvat nopeasti ja niitä voi käyttää hetken päästä ilman, että niihin on tullut vaurioita.

 

Pohjoismaiden suurimpia ulkokalusteiden tuotemerkkejä

Brafab on toiminut jo vuodesta 1935 eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö Brafab toimittaisi korkealaatuisia huonekaluja. Brafab työskentelee kovasti ollakseen tuotekehityksen, laadun ja muotoilun aallonharjalla. Nykyisin Brafab on yksi Pohjoismaiden suurimmista ulkokalusteiden toimittajista. Kun ostat huonekalun Brafabilta, huomaat, että niiden muoto, käytettävyys ja laatu on tarkkaan harkittua. Materiaalin tulee kestää kulutusta, katsomista ja tietenkin istumista.

Hillestorp on yksi Pohjoismaiden suurimmista puutarhakalusteiden ja ulkokalusteiden valmistajista. Hillestorpilla on pitkä kokemus korkealaatuisten ulkokalusteiden valmistuksesta hyvään hintaan. Täältä löydät huonekaluja polyrottingista, männystä, rottingista, teräksestä, alumiinista sekä useita eri kokoisia pehmusteita. Valikoimaan sisältyy tuoleja, pinottavia tuoleja, sohvia, kalusteiden suojapeitteitä ja paljon muuta. Luo perinteinen suomalaiskesä Hillerstorpin puuhuonekaluilla.

Kun ostat huonekaluja Artwoodilta, voit odottaa saavasi kauniin muotoilun, paljon mukavuutta ja ennen kaikkea hyvän materiaalivalinnan. Huonekalut valmistetaan erittäin tarkasti ja huolella, ja kun se yhdistyy korkealaatuiseen materiaaliin, huonekalut kestävät pitkään. Artwoodin ainutlaatuisesta valikoimasta löytyy huonekaluja, kuten tuoleja, pöytiä, nojatuoleja, rottinkikalusteita ja paljon muuta, mikä luo kotiisi ja sisustukseesi persoonallisen ilmeen. 

Mallistoja on useita ja moneen makuun sopivia, joten piditpä sitten tummemmasta ja kodikkaammasta tyylistä tai raikkaasta ja valoisasta sisustuksesta, tulet takuulla löytämään jotakin oman makusi mukaista Artwoodin valikoimasta.

 

Ulkokalusteet ulkotarjoiluun

Hulténsilta löytyvät lisäksi ulkokalusteet kahvilaan, ravintolaan tai johonkin muuhun ulkotarjoilutilaan. Meillä on paljon erityyppisiä kahvilakalusteita, ruokailuryhmiä ja sohvaryhmiä, jotka voivat sopia kotiisi. Ulkokalusteiden lisäksi myymme aurinkovarjoja. Voimme tarjota räätälöidyn ratkaisun ulkotarjoiluusi markkinoiden johtavilta toimittajilta, kuten Glatz ja Umbrosa. Inspiroidu hankkimaan ulkokalusteiksi kesäkalusteita, aurinkovarjoja ja pehmusteita Hulténsilta.

 

Ulkokalusteet, jotka kestävät tuulta ja säätiloja

Suomen sääolosuhteet ovat suhteellisen yksinkertaisia hallita, sillä suurimmat sääuhkamme ovat sade, tuuli ja kylmyys. Mutta jos ulkokalusteet seisovat ulkona koko vuoden, on tärkeää, että niistä pidetään asianmukaisesti huolta. Vuoden aikana sää vaihtelee melko paljon ja huonekalujemme tulee selviytyä kaikesta, mutta toisinaan ne tarvitsevat siinä vähän apua. 

Tutustu kalusteiden suojapeitteisiin Hulténsilla. Meillä on niitä kaikenlaisia kaikentyyppisiin huonekaluihin, jotka ovat ulkosalla. Katso kalusteiden suojapeitteet sohville, grilleille, aurinkovarjoille, pöydille ja paljon muuta. 

 

Edulliset ulkokalusteet 

Me Hulténsilla pyrimme aina tarjoamaan jotakin jokaiselle. Sen vuoksi voit aina löytää ulkokalusteita eri hintakategorioista täältä. Suuresta valikoimastamme löydät takuulla huonekaluja ja sisustustuotteita, jotka sopivat niin henkilökohtaisiin mieltymyksiisi kuin lompakollesi. 

 

Lasiterassi 

Jos aiot sisustaa lasiterassisi, voit priorisoida hieman toisin, sillä ulkokalusteiden ei tarvitse selviytyä ulkoympäristössä. Täältä voit löytää kauniita huonekaluja, joiden keskiössä on upea muotoilu. Tutustu niin moderneihin kuin trendikkäisiin malleihin, mutta myös perinteiseen tyyliin, joka on kestänyt aikaa. Täältä löydät kaiken tarvitsemasi tehdäksesi lasiterassistasi erityisen viihtyisän ja kutsuvan. 

 

Osta Hulténsilta jo tänään

Hulténs on yksi Pohjoismaiden suurimmista ulkokalusteidenjälleenmyyjistä. Myymälöissämme voit katsoa ja kokeilla suurinta osaa valikoimamme tuotteista sekä monia muita puutarhakalusteita johtavilta tuotemerkeiltä. Täällä voit hörppiä kahvin, jutella myyjiemme kanssa ja inspiroitua erilaisista ulkotiloista. 

Voit lisäksi ostaa ulkokalusteita ja pehmustelaatikoita hyvään ja edulliseen hintaan verkkosivultamme, jonne olemme koonneet koko valikoimamme. Saat nopean toimituksen ja monta erilaista maksuvaihtoehtoa. Tervetuloa ostamaan uudet ulkokalusteesi Hulténsilta jo tänään.

Ulkokalusteet