Pöydät

Pöydät kotiisi


Jos etsit pöytää, ruokapöytää tai sohvapöytää, autamme sinua mielellämme. Meillä Hulténsilla on laaja valikoima laadukkaita ruokapöytiä, kattauspöytiä, yöpöytiä, marmoripöytiä, baaripöytiä, sivupöytiä ja sohvapöytiä. Myymme pöytiä materiaaleista, kuten massiivitammi, teräs, teräs, marmori, metalli ja paljon muuta. Keittiön ruokapöytien lisäksi löydät laajan valikoiman tuoleja ja sohvia. Sekoita ja sovita laajasta kalustevalikoimastamme juuri sinulle sopiva ruokailuryhmä.

 

Käytännölliset ruokapöydät ja sohvapöydät


Laajasta ruokapöytien, sohvapöytien ja keittiöpöytien valikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan pöydän. Myymme jatkettavia pöytiä, sohvapöytiä, jatkettavia ruokapöytiä ja monia muita pöytätyyppejä, jotka helpottavat arkeasi. Täältä löydät ruokapöytiä, jotka helpottavat sinua, kun luonasi vierailee paljon ihmisiä, tai kattauspöytiä, jotka helpottavat sinua, kun tila on pieni. Tarjoamme myös pyöreitä ja suuria ruokapöytiä niille, joilla on suuri huone täytettävänä. Yksi suosioon noussut pöytä on betonipöytä, joka antaa maalaismaisen tunnelman ja menestyy samalla kylmissä pohjoismaisissa ilmastoissa - täydellinen skandinaaviseen kodin sisustukseen. 

Yhdistä pöytäsi tuoleihin


Kaikenmuotoisten pöytien lisäksi myymme myös tuoleja kotiisi. Täältä löydät baarijakkarat, tuolit, nojatuolit, keinutuolit ja paljon muuta pöytääsi täydentävää. Tuolejamme on saatavana materiaaleista, kuten tammesta, rottingista ja puusta, jotka täydentävät täydellisesti ruokapöytiä, sohvapöytiä, sivupöytiä tai kohopöytiä. Tervetuloa inspiroitumaan suuresta niin

Pöydät