BRAFAB

Lue lisää

Brafabin tyylikkäät ulkokalusteet

"Emme ole suurkaupungin asukkaita – mutta ymmärrämme suurella tyylillä ajattelun arvon samalla, kun toimimme paikallisesti, henkilökohtaisesti ja rehellisesti". Brafab on toiminut vuodesta 1935, eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö Brafab toimittaisi korkealaatuisia ulkokalusteita. Brafab tekee kovasti töitä ollakseen kaukana edellä tuotekehityksessä, mukavuudessa ja muotoilussa, korkeasta laadusta tinkimättä. 

Valikoima sisältää monia erilaisia tuotesarjoja, jotka ovat tyylikäs sekoitus eri tyylisiä ulkokalusteita. Täältä löydät näppärät ja mukavat parvekekalusteet, suuret lounge-kalusteet, kutsuvan ruokailuryhmän jatkettavalla pöydällä tai vain tyylikkään aurinkovarjon toimivaksi aurinkosuojaksi terassille. 

Brafab-ulkokalusteet luovat tyylikkyyttä kaikkiin ulkotiloihin ja pihoihin. Täältä löydät kaiken mahdollisen, katso muun muassa:

  • Sohvaryhmät
  • Lounge-ryhmät
  • Rottinkikalusteet
  • Ruokailuryhmät
  • Aurinkovarjot

 

Ja niin paljon muuta!

 

Ulkokalusteet kauniilla muotoilulla ja korkealla laadulla 

Brafab on toiminut jo vuodesta 1935 eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö Brafab toimittaisi laadukkaita huonekaluja. Brafab työskentelee kovasti ollaakseen tuotekehityksen, laadun ja muotoilun aallonharjalla. Nykyisin Brafab on yksi Pohjoismaiden suurimmista ulkokalusteiden toimittajista. 

Viime vuosina alumiiniset huoltovapaat ulkokalusteet ovat olleet erittäin suosittuja, kuten mm. Leone ja Belfort-mallistot. Yksi suosittu sarja Brafabin valikoimassa on myös Delia, joka on suuri, eri värisiä alumiinisia ulkokalusteita sisältävä sarja. Tutustu kaikkiin Brafabin sarjoihin Hulténsilla!

 

Laadukkaat puutarhakalusteet

Brafabin pääpaino on korkealaatuisten ja hyvällä tarkkuudella valmistettujen puutarhakalusteiden valmistuksessa. Laaja valikoima tyylikkäitä ja moderneja ulkokalusteita sisältää paljon erilaisia materiaaleja. Brafabin polyrottinkikalusteet ovat tyylikkäitä ja niissä on ihana mukavuus. Polyrottinkihuonekalut ovat myös periaatteessa täysin huoltovapaita – kunhan tuot pehmusteet sisään sadesäässä. 

Tarjolla on myös sohvaryhmiä pehmusteilla, jotka kestävät olla ulkona sateessa. Brafabin valikoimasta löytyy myös tiikkikalusteet, joissa on paljon hyviä ominaisuuksia ulkokäyttöä ja pohjoismaista ilmastoa varten. Tiikki on suosittu puulaji erityisesti ulkokalusteissa, sillä se saa vuosien aikana kauniin hopeanharmaan patinan, jos sitä ei öljytä. Voit myös öljytä tiikkikalusteesi, jos haluat puulle tummemman pinnan. 

Valikoimasta löydät myös muun tyyppisiä kesäkalusteita, kuten näppäriä kansituoleja ja mukavia pihakeinuja rentoutumiseen kesän kuumimpina päivinä. Brafab tietää, että pohjoismainen ilmasto voi tarjota kaikenlaista säätä sekä sateen että auringon suhteen, joten kestävyys on aina huomioitu, kun uuden ulkokalusteen tuotanto aloitetaan. Brafab myy tiikistä valmistettuja ulkokalusteita, kuten tuoleja, aurinkovuoteita, pöytiä, sohvia, penkkejä ja paljon muuta. 

 

Kulutusta kestävä materiaali, joka kestää tuulen ja tuiskut

Kun ostat Brafabin huonekalun, huomaat, että muoto, toiminnallisuus ja laatu ovat tarkkaan harkittuja. Materiaalin tulee kestää kulutusta, katseita ja tietenkin istumista.

Kesän tulee sujua ongelmitta!

Brafabilla on myös laaja valikoima alumiinisia ulkokalusteita. Alumiini on erittäin suosittu puutarhakalusteiden materiaali, sillä se on täysin huoltovapaa. Brafab myy alumiinisia ruokapöytiä, tuoleja, lounge-kalusteita ja sohvaryhmiä.

Katso myös Brafabin ulkokalusteet, jotka on tehty teräksestä. Täältä löydät hienon kahvilaryhmän eri väreissä perinteisessä designissa. Löydä kauniit huonekalut ja luo omanlaisesi pariisilainen tunnelma teräksisillä kahvilakalusteilla. Brafabin tuotteissa on aina perinteinen ja maanläheinen värimaailma, joka sopii täydellisesti yhteen luonnon omien värien kanssa. 

Katso myös Brafabin ulkokalusteet ruostumattomasta teräksestä, jotka ovat äärimmäisen huoltovapaita kalusteita. Niiden ansiosta voit rentoutua ja nauttia ulkoympäristöstä huolehtimatta kauniista kalusteistasi. 

 

Trendikkäät rottinkikalusteet

Sanotaan, että kaikki palaa aikanaan takaisin muotiin, ja rottinki on päivänselvä esimerkki tästä. Viimeisten vuosien aikana suosio on vain kasvanut suuremmaksi vuosi vuodelta. Inspiroidu 70-luvun suosikkimateriaalista, mutta nykyajan modernilla twistillä. Brafabilla on suuri valikoima rottinkikalusteita, jotka ovat kestäneet aikaa ja ovat aivan yhtä klassisia tänään kuin 40 vuotta sitten. 

Rottinkikalusteilla terassilla tai pihassa luot rennon mutta tyylikkään ympäristön, joka vie ajatukset lämpimiin kesäpäiviin ja pitkiin, valoisiin kesäiltoihin. Tämä tyyli yhdistetään usein suureen kasvimäärän, joka entisestään lisää rentoa ja lähes boheemia tunnelmaa. Tutustu muun muassa Astrakan- ja Vallda-kalustesarjoihin, joissa on retrompi tyyli. Halutessasi modernimpaa ilmettä voit hyvin perehtyä Hornbrook- tai Sandkorn-sarjaan.

 

Nauti kesästä mukavilla ulkokalusteilla

Kun ostat ulkokalusteita Brafabilta, huomaat, että muotoilu, toiminnallisuus ja laatu on harkittu huolellisesti. Puutarhakalusteiden pitää antaa sinulle ja puutarhallesi jotain erityistä ja samalla kestää koko kesän, kuten myös tulevat kesät. Brafabin puutarhakalusteiden tulee kestää käyttöä, katsetta ja tietysti istumista. 

Kun olet ostanut mieleisesi ulkokalusteen, on myös tärkeää miettiä puutarhakalusteidesi huoltoa ja puhdistusta. Siksi meillä on laaja valikoima ulkokalusteiden hoitotuotteita, josta löydät puhdistustuotteet useille eri materiaaleille. Meiltä löytyy myös erikokoisia kalusteiden suojapeitteitä, joten löydät helposti räätälöidyn kalustesuojan kulmasohville, pöydille, pinottaville tuoleille, lepotuoleille ja monille muille. Tutustu kategoriaan: Kalusteiden suojapeitteet.

 

Osta Hulténsilta tänään

Tilaa Brafabin kalusteita jo tänään ja löydä etsimäsi tyyli. Ensimmäinen katsahdus uusiin puutarhakalusteisiin on aina hyvin erityistä, joten kutsu ystävät ja perhe kylään, jotta voitte kaikki nauttia yhdessä uusista puutarhakalusteista.


Hulténsilla saat aina hyvää palvelua, ja jos olet epävarma jonkin asian suhteen ostoprosessissa, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin kysymyksinesi. Yhdessä löydämme ratkaisun, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Autamme sinua mielellämme puutarhakalusteiden ostamisessa ja odotamme innolla näkevämme, mitkä monista kauniista puutarhakalusteistamme ovat sinun makuusi. Osta ne Hulténsilta, jotta ne voidaan toimittaa nopeasti pihaasi tai terassillesi!