Life’s better with Hulténs

Meillä Hulténsillä on pitkä historia yrittäjyydestä. Tarina sai alkunsa 1970-luvulla, kun isoisämme piti torimyyntiä eräässä kylässä Örkelljungan ulkopuolella. Hän loi nimen itselleen valmistaessaan omia huonekalujaan, samalla kun me lapsenlapset opimme kaiken huonekalualasta. Yhdessä, Anders ja Krister Hultén, veimme idean eteenpäin, ja vuonna 1984 aloitimme huonekalujen myynnin Staffanstorpissa parkkipaikalla. Vähitellen kasvoimme ja tarvitsimme entistä suurempia varastohalleja, ja vuonna 1997 avasimme myymälämme täällä Staffanstorpissa. Keväällä 2023 lanseerasimme hultens.fi-verkkosivuston, jotta myös Suomessa on helppo tutustua valikoimaamme ja tehdä ostoksia.

Hulténin asiantuntemus

Intohimomme on auttaa sinua luomaan täydellinen ympäristö, räätälöity tarpeidesi mukaan. Hulténsillä meillä on omistautuneita ja kokeneita myyjiä, jotka ovat valmiita auttamaan sinua. Voit helposti varata ajan henkilökohtaiseen puhelinkeskusteluun yhden asiantuntijamme kanssa soittamalla numeroon +4646-250252.

Omistautunut asiakaspalvelu

Pyrimme aina tyydyttämään asiakkaidemme tarpeet, mutta ymmärrämme, että ajoittain voi ilmetä ongelmia. Jos kohtaat vaikeuksia tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä auttaaksemme sinua. Voit ottaa yhteyttä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@hultens.se tai soittamalla numeroon +4646 - 25 02 52. Taitavat työntekijämme ovat valmiita avustamaan ja ratkaisemaan mahdolliset huolesi.

Tutustu huonekaluihimme elämästä nauttiville

Turvalliset maksut ja huolelliset toimitukset

Asiakkaan turvallisuus ja mukavuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Kuljetusten ja maksujen osalta teemme yhteistyötä ainoastaan luotettavien kumppaneiden, kuten DHL:n ja Klarnan, kanssa, joten voit luottaa sujuviin toimituksiin ja turvallisiin maksutapahtumiin. Jokainen tilaamasi tuote pakataan huolellisesti omassa varastossamme varmistaaksemme, että se saapuu sinulle täydellisessä kunnossa. Olemme omistautuneet tekemään ostokokemuksesi helppoksi, luotettavaksi ja huolettomaksi.