Artwood

Marbella sohva polyrottinkia Artwood

Maksa toimituksen jälkeen
Avokauppa 30 päivää
2 vuoden takuu
Hintatakuu
€ 2 187 € 3 089
Maksa toimituksen jälkeen
Avokauppa 30 päivää
2 vuoden takuu
Hintatakuu

Määrittelyt

Väri Luonto
Tuotetyyppi Sohva
Materiaali Polyeteeni; Alumiini

Kuvaus

Arvostelut

Tuotemerkki

"

Uniikit huonekalut Artwoodilta

Artwood on huonekalumerkki, joka tarjoaa huonekaluja, ulkokalusteita ja sisustusta kodin kaikkiin tiloihin. Huonekalut erottuvat selkeästi klassisella muotoilullaan sekä vankkojen ja ajattomien materiaalien tyylikkäällä yhdistelmällä. Laaja valikoima vetoaa moniin ja sisältää sekä sisä- että ulkokalusteita erilaisista materiaaleista, kuten nahasta, rottingista, puusta, betonista ja monesta muusta. Suurin osa huonekaluista vaihtelee ulkonäöltään ja materiaaleiltaan, mikä tekee jokaisesta tuotteesta itsessään uniikin.

 

Laadukkaat huonekalut korkealla mukavuudella
Kun ostat huonekaluja Artwoodilta, voit odottaa tyylikästä muotoilua, korkeaa mukavuutta ja ennen kaikkea hyvää materiaalivalikoimaa. Huonekalut valmistetaan erittäin tarkasti ja huolella, mikä yhdessä korkealaatuisten materiaalien kanssa saa huonekalut kestämään pitkään käytössä. Artwoodin ainutlaatuisesta valikoimasta löytyy huonekaluja, kuten tuoleja, pöytiä, nojatuoleja, rottinkikalusteita ja paljon muuta, mikä luo kotiisi ja sisustukseesi persoonallisen säväyksen. Mallistoja on useita ja moneen makuun sopivia, joten piditpä sitten tummemmasta ja kodikkaammasta tyylistä tai raikkaasta ja valoisasta sisustuksesta, Artwoodin valikoimasta tulet takuulla löytämään jotakin oman makusi mukaista.

 

Sisustus – omalla säväyksellä
Artwoodin laajasta sisustustuotteiden mallistosta löytyy monenlaisia tyylejä, jotka voivat tehdä sisustuksestasi erittäin jännittävän ja persoonallisen. Suuri inspiraatio tulee Amerikan itärannikolta, sekoittaen vankan tunnun ja kestävät materiaalit maalaiselämän tunnelman kanssa. Lyhdyt, torkkupeitot ja koristetyynyt sekoitettuna sisustusyksityiskohtiin, kuten lainelaudat, kelkat, arkut ja tikkaat, muodostavat erittäin mielenkiintoisen sisustusyhdistelmän. Artwoodin sisustuksella saat luotua kotiisi taatusti kodikkaan ja uniikin tunnelman.

"

Kysymyksiä ja vastauksia

Määrittelyt

Väri Luonto
Tuotetyyppi Sohva
Materiaali Polyeteeni; Alumiini