ARTWOOD

Lue lisää

Uniikit huonekalut Artwoodilta

Artwood on huonekalumerkki, joka tarjoaa huonekaluja, ulkokalusteita ja sisustusta kodin kaikkiin tiloihin. Huonekalut erottuvat selkeästi klassisella muotoilullaan sekä vankkojen ja ajattomien materiaalien tyylikkäällä yhdistelmällä. Laaja valikoima vetoaa moniin ja sisältää sekä sisä- että ulkokalusteita erilaisista materiaaleista, kuten nahasta, rottingista, puusta, betonista ja monesta muusta. Suurin osa huonekaluista vaihtelee ulkonäöltään ja materiaaleiltaan, mikä tekee jokaisesta tuotteesta itsessään ainutlaatuisen.

 

Laadukkaat huonekalut suurella mukavuudella
Kun ostat huonekaluja Artwoodilta, voit odottaa tyylikästä muotoilua, suurta mukavuutta ja ennen kaikkea hyvää materiaalivalikoimaa. Huonekalut valmistetaan erittäin tarkasti ja huolella ja kun se yhdistyy korkealaatuiseen materiaaliin, huonekalut kestävät pitkään. Artwoodin ainutlaatuisesta valikoimasta löytyy huonekaluja, kuten tuoleja, pöytiä, nojatuoleja, rottinkikalusteita ja paljon muuta, mikä luo kotiisi ja sisustukseesi persoonallisen säväyksen. Mallistoja on useita ja moneen makuun sopivia, joten piditpä sitten tummemmasta ja kodikkaammasta tyylistä tai raikkaasta ja valoisasta sisustuksesta, tulet takuulla löytämään jotain oman makusi mukaista Artwoodin valikoimasta.

 

Sisustus – omaleimaisesti
Artwoodin laajasta sisustusmallistosta löytyy monenlaisia tyylejä, jotka voivat tehdä sisustuksestasi erittäin jännittävän ja persoonallisen. Suuri inspiraatio tulee Amerikan itärannikolta, jossa vankkuus ja kestävät materiaalit sekoittuvat maalaiselämän tunnelman kanssa. Lyhdyt, torkkupeitot ja koristetyynyt sekoitettuna sisustusyksityiskohtiin, kuten lainelaudat, kelkat, arkut ja tikkaat, muodostavat erittäin mielenkiintoisen sisustusyhdistelmän. Artwoodin sisustuksella saat luotua kotiisi taatusti kodikkaan ja ainutlaatuisen tunnelman.