Jopa 15% alennus ulkokalusteista

Hyödynnä tarjouksemme ja säästä jopa 15 % ulkokalustevalikoimastamme. Luo täydellinen paikka rentoutumiseen ja seurusteluun ulkona. *Termit ja ehdot pätevät

Tutustu valikoimaan

Jopa 15% alennus kaikesta puutarhaan liittyvästä

Virkistä puutarhaasi kevättä varten! Nyt voit säästää jopa 15 % monista puutarhatarvikkeista, kuten tyynyistä ja aurinkovarjoista. *Termit ja ehdot pätevät.

Tutustu valikoimaan

Juuri nyt tarjoamme 20% alennuksen tuotemerkeistä Artwood, Fast, Fritab, Mr Plant, Skinnwille, Garden Glory & Venture Design. Tarjous on voimassa 13.5. asti.

Tutustu valikoimaan

Jopa 10% alennus ulkokeittiöistä ja grillitarvikkeista

Nosta ulkokeittäminen seuraavalle tasolle jopa 10 % alennuksella ulkokeittiöiden ja grillitarvikkeiden valikoimastamme! *Termit ja ehdot pätevät

Tutustu valikoimaan

Jopa 15% alennus huonekaluista

Päivitä kotisi tyylillä ja mukavuudella. Juuri nyt voit saada jopa 15 % alennuksen huonekaluvalikoimastamme. *Termit ja ehdot pätevät

Tutustu valikoimaan

Jopa 15% alennus sisustuksesta

Tervetuloa kevääseen tyylillä! Nyt voit saada jopa 15% alennuksen sisustussuunnittelusta. Anna kodillesi raikas tuulahdus uutta sesonkia varten. *Termit ja ehdot pätevät

Tutustu valikoimaan

Kaikki aletuotteet

Tutustu laajaan tarjousvalikoimaamme.

Tuotteisiin

Outlet - Jopa 20% alennusta

Tutustu parhaisiin tarjouksiimme! Nyt voit säästää jopa 20 % valituista tuotteista. Tartu upeisiin löytöihin ja hyödynnä edulliset hinnat.

Tutustu valikoimaan

20% alennus Breeze & Pure Cane-Linesta!

Juuri nyt tarjoamme 20 prosentin alennuksen Cane-Linen Breeze-tuoleista ja Pure-pöydistä. Tarjous on voimassa 31. kesäkuuta asti.

Tutustu valikoimaan

20% alennus Lidöstä Skargaardenilta

Hyödy yksinoikeustarjouksestamme, jossa on 20 % alennus Skargaardenin Lidöstä. Lidö on tyylikäs ja moderni oleskeluhuonekalumallisto, joka on valmistettu alumiinista ja rottingista. Kampanja on voimassa 30.4. asti.

Tutustu valikoimaan

Skagerak -20% valituista tuotteista

Päivitä ulkoympäristösi Skagerakin tyylikkäillä ja kestävillä kalusteilla! Juuri nyt tarjoamme 20 % alennuksen valikoimasta heidän tyylikkäitä tuotteitaan. Kampanja on voimassa 31.8. asti.

Tutustu valikoimaan