CANE-LINE

Lue lisää

Cane-Line – Modernit ulkokalusteet

Cane-Line on tanskalainen ulkokalustevalmistaja, jolla on yli 30 vuoden kokemus todella mukavien kalusteiden suunnittelusta ja valmistuksesta terassille, pihaan ja parvekkeelle. Cane-Linen kalusteissa äärimmäinen mukavuus yhdistyy toiminnalliseen muotoiluun ja se on yksi Euroopan johtavia huoltovapaiden ulkokalusteiden valmistajia. Valikoistamastamme voit löytää useita Cane-Linen ulkokalusteita, jotka sopivat niin suuremmille terasseille kuin parvekkeille. Voit löytää Cane-Linen ulkokalusteiden valikoimasta muun muassa seuraavat:

● Nojatuoli

● Sohva

● Sivupöytä

● Käsinojallinen tuoli

● Ruokapöytä

● Bean bag

● Aurinkovuode

Tämä on vain pieni otos Cane-Linen hienoista ja mukavista ulkokalusteista, joita voit löytää verkkokaupastamme. Huonekalujen lisäksi meillä on myös pienempiä tuotteita, kuten tarjottimia, koreja ja pehmusteita tältä tanskalaiselta tuotemerkiltä.

Cane-Line – Ulkokalusteet ympäristötietoisille

Yhteistä kaikille Cane-Linen ulkokalusteille ja tuotteille on se, että ne on valmistettu ottamalla huolellisesti huomioon ympäristö sekä meidän hyvinvointimme ihmisinä. Yritykselle kaikkein tärkeintä on tehdä elämästäsi niin mukavaa kuin mahdollista, samalla kun se pyrkii vähentämäään kaiken mahdollisen negatiivisen vaikutuksen ympäristölle.

Yhdessä tehtaiden ja jälleenmyyjien kanssa ympäri maailman Cane-Line työskentelee kohti samaa tavoitetta – luoda mukavuutta ja suurempi arvo niihin paikkoihin, joissa sinä rentoudut.

Mukavat ulkokalusteet Cane-Linelta

Cane-Linen ulkokalusteita on saatavilla materiaaleissa, kuten polyrottinki, ruostumaton teräs, alumiini ja tiikki. Kaikki tuotemerkin ulkokalusteet on valmistettu kestämään pitkään ja olemaan mukavimmat mahdolliset kalusteet ulkotilassasi. Taloille ja kodeille ympäri maailman on pyritty tarjoamaan kokonaisratkaisu tarjoamalla enemmän kuin pelkät perusulkokalusteet. Valikoimasta löydät käytännöllisiä tarvikkeita, kuten istuinpehmusteita, auringonvarjon suojia, käsinojallisia tuoleja ja koristetyynyjä.

Kaikki Cane-Linen sarjat ovat Tanskan arvostetuimpien huonekalusuunnittelijoiden suunnittelemia ja niissä yhdistyvät muotoilu ja toiminnallisuus, jonka lopputuloksena on huoltavapaat ulkokalusteet. Esimerkiksi useimmat Cane-Linen sohvien ja tuolien mukana tulevat pehmusteet ovat vedenkestäviä ja niissä on quick-dry foam -täyte, jonka ansiosta pehmusteet kestävät olla ulkona sateesta huolimatta.

Ne kuivataan helposti nostamalla pystyyn eikä sinun tarvitse murehtia hienojen pehmusteiden pilalle menemisestä, jos unohdat laittaa ne pehmustelaatikkoon. Alta voit lukea enemmän Cane-Linen suurimmista kategorioista.

Cane-Line-tuolit

Cane-Linen tuoleja on saatavilla valtava valikoima eri värejä, muotoja ja materiaaleja. Perinteisestä rottingista moderniin ja kestävään alumiiniin. Nämä tuolit ovat erittäin mukavia istua ja niitä on saatavilla malleina, jotka sopivat lounge-ryhmään, sekä malleina, jotka sopivat terassin ruokapaikalle ruokapöydän tuoleiksi.

Cane-Line-sohvat

Cane-Linen sohvia on saatavilla sekä leposohvalla että ilman, ja sohvan voi ostaa joko erikseen tai osana täydellistä kalustesarjaa. Lisäksi sohvissa voit valita eri materiaaleista ja väreistä, joten löydät takuulla sellaisen, joka sopii juuri sinun makuusi.

Cane-Line-pöydät

Cane-Line valmistaa muun muassa ruokapöytiä, sohvapöytiä, sivupöytiä ja baaripöytiä. Valikoimasta löytyy lisäksi myös käteviä taitettavia pöytiä, jotka on helppo laittaa säilytykseen, jos niitä ei käytetä. Yhdistä muutamaan Cane-Linen tuoliin luodaksesi ruokailupaikalle kokonaisuuden, joka henkii niin korkealaatuista designia kuin mukavuutta.