Brafab

Delia ruokapöydän tuoli lemon

€ 101 € 126
Hintahistoria
Maksa toimituksen jälkeen
Avokauppa 30 päivää
2 vuoden takuu
Hintatakuu
Delia on suosittu Brafabin sarja, joka erottuu joukosta tuoleillaan, jotka ovat todellisia väriläiskiä puutarhassa, terassilla ja parvekkeella. Moderni linjakku... Lisää tietoa
€ 101 € 126
Hintahistoria
-
+
Lisää ostoskoriin
Delia on suosittu Brafabin sarja, joka erottuu joukosta tuoleillaan, jotka ovat todellisia väriläiskiä puutarhassa, terassilla ja parvekkeella. Moderni linjakku... Lisää tietoa
Maksa toimituksen jälkeen
Avokauppa 30 päivää
2 vuoden takuu
Hintatakuu

Täydentävät tuotteet

Määrittelyt

Merkki Brafab
Väri Keltainen
Materiaali Alumiini
Leveys 47 cm
Syvyys 58 cm
Korkeus 82 cm
Istuinkorkeus 43 cm
Tuotenumero 2681-92

Määrittelyt

Merkki Brafab
Väri Keltainen
Materiaali Alumiini
Leveys 47 cm
Syvyys 58 cm
Korkeus 82 cm
Istuinkorkeus 43 cm
Tuotenumero 2681-92

Kuvaus

Delia on suosittu Brafabin sarja, joka erottuu joukosta tuoleillaan, jotka ovat todellisia väriläiskiä puutarhassa, terassilla ja parvekkeella. Moderni linjakkuus kohtaa käytännöllisen ja mukavan muotoilun, ja lopputuloksena on upea Delia. Olipa tilaa paljon tai vähän, tämä sarja on erinomainen valinta. Täydellinen viihtyisälle parvekkeelle tai suurempaan puutarhaan tai terassille.

 

Ruokapöydän tuolit sopivat hyvin yhteen Brafabin ruokapöytien, kuten Nimesin tai Calmarin, kanssa ja luovat kauniin ja modernin ruokaryhmän monia hauskoja illallishetkiä varten.

 

Delia on sarja, joka on valmistettu erittäin hyvin ulkokalusteisiin sopivasta materiaalista. Alumiini on huoltovapaa materiaali, joka on helppo puhdistaa tarvittaessa.

 

  • Pinottava tuoli ilman käsinojia
  • Erinomainen istumamukavuus
  • Moderni muotokieli
  • Kestävä alumiini vähäisellä huoltotarpeella

 

MITAT

Leveys: 47 cm

Syvyys: 58 cm

Korkeus: 82 cm

Istumakorkeus: 43 cm

 

Kuvassa on Brafabin ruokapöydän tuoli Delia mustana.

Arvostelut

Tuotemerkki

Tyylikkäät ulkokalusteet

""Emme ole suurkaupungin asukkaita – mutta ymmärrämme suurella tyylillä ajattelun arvon samalla, kun toimimme paikallisesti, henkilökohtaisesti ja rehellisesti"". Brafab on toiminut vuodesta 1935, eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö Brafab toimittaisi korkealaatuisia ulkokalusteita. Brafab tekee kovasti töitä ollakseen kaukana edellä tuotekehityksessä, mukavuudessa ja muotoilussa, korkeasta laadusta tinkimättä. Valikoima sisältää monia erilaisia tuotesarjoja, jotka ovat tyylikäs sekoitus eri tyylisiä ulkokalusteita. Täältä löydät näppärät ja mukavat parvekekalusteet, suuret lounge-kalusteet, kutsuvan ruokailuryhmän jatkettavalla pöydällä tai vain tyylikkään aurinkovarjon toimivaksi aurinkosuojaksi terassille. Viime vuosina huoltovapaat alumiiniset ulkokalusteet ovat olleet erittäin suosittuja, kuten mallistot Leone ja Belfort. Toinen suosittu sarja Brafabin valikoimassa on myös Delia, joka on suuri, eri värisiä alumiinisia ulkokalusteita sisältävä sarja. Tutustu kaikkiin Brafabin sarjoihin Hulténsilla!

 

Korkealaatuiset puutarhakalusteet

Brafabin pääpaino on korkealaatuisten ja hyvällä tarkkuudella valmistettujen puutarhakalusteiden valmistuksessa. Laaja valikoima tyylikkäitä ja moderneja ulkokalusteita sisältää useita erilaisia materiaaleja. Brafabin polyrottinkikalusteet ovat tyylikkäitä ja niissä on ihana mukavuus. Polyrottinkikalusteet ovat myös periaatteessa täysin huoltovapaita – kunhan viet pehmusteet sisätiloihin sateen sattuessa. Saatavilla on myös sohvaryhmiä pehmusteilla, jotka kestävät olla ulkona sateessa. Brafabin valikoimasta löytyy myös tiikkikalusteet, joissa on useita hyviä ominaisuuksia ulkokäyttöä ja pohjoismaista ilmastoa varten. Tiikki on suosittu puulaji erityisesti ulkokalusteissa, sillä se saa vuosien aikana kauniin hopeanharmaan patinan, jos sitä ei öljytä. Voit myös öljytä tiikkikalusteesi, jos haluat puulle tummemman pinnan. Valikoimasta löydät myös muun tyyppisiä kesäkalusteita, kuten näppäriä kansituoleja ja mukavia pihakeinuja rentoutumiseen kesän kuumimpina päivinä. Brafab tietää, että pohjoismainen ilmasto voi tarjota kaikenlaista säätä sekä sateen että auringon suhteen, joten kestävyys on aina huomioitu, kun uuden ulkokalusteen tuotanto aloitetaan. Brafab valmistaa tiikistä valmistettuja ulkokalusteita, kuten tuoleja, aurinkovuoteita, pöytiä, sohvia, penkkejä ja paljon muuta. Brafabilla on myös laaja valikoima alumiinisia ulkokalusteita. Alumiinikalusteet ovat erittäin suosittu puutarhakalusteiden materiaali, joka on täysin huoltovapaa. Brafab valmistaa alumiinisia ruokapöytiä, tuoleja, lounge-kalusteita ja sohvaryhmiä.

 

Nauti kesästä mukavilla ulkokalusteilla

Kun ostat ulkokalusteita Brafabilta, huomaat, että muotoilu, toiminnallisuus ja laatu on harkittu huolellisesti. Puutarhakalusteiden pitää antaa sinulle ja puutarhallesi jotain erityistä ja samalla kestää koko kesän, kuten myös tulevat kesät. Brafabin puutarhakalusteiden tulee kestää käyttöä, katselua ja tietysti istumista. Kun olet ostanut mieleisesi ulkokalusteen, on myös tärkeää miettiä puutarhakalusteidesi huoltoa ja puhdistusta. Siksi meillä on laaja valikoima ulkokalusteiden hoitotuotteita, josta löydät puhdistustuotteet useille eri materiaaleille. Meiltä löytyy myös erikokoisia kalusteiden suojapeitteitä, joten löydät helposti räätälöidyn kalustesuojan kulmasohville, pöydille, pinottaville tuoleille, lepotuoleille ja monille muille. Tutustu kategoriaan: Kalusteiden suojapeitteet.

Hulténs on yksi Pohjoismaiden suurimmista Brafabin ja muiden ulkokalusteiden tuotemerkkien jälleenmyyjistä. Myymälöissämme voit kokeilla ja katsella suurta osaa Brafabin laajasta valikoimasta yhdessä monien muiden johtavien merkkien puutarhakalusteiden kanssa. Täällä voit juoda kahvia, jutella myyjien kanssa ja inspiroitua erilaisista ulkotiloista. Voit myös ostaa Brafabilta ulkokalusteita hyvillä ja edullisilla hinnoilla täältä kotisivuiltamme, jonne olemme koonneet koko valikoiman. Saat nopean toimituksen kaikkialle Suomeen erilaisilla maksutavoilla.  Tervetuloa ostamaan uudet Brafab-ulkokalusteet Hulténsilta!

Kysymyksiä ja vastauksia

Hintahistoria

Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on: 107,10 €