SKOVBY

Lue lisää

SKOVBY – VUONNA 1933 PERUSTETTU TANSKALAINEN PERHEYRITYS

Tanskalainen puuseppä Thorvald Rasmussen perusti Skovbyn vuonna 1933. Visiolla, vaivannäöllä ja ammattiylpeydellä hän loi perustan kestävälle ja toimivalle huonekalumuotoilulle. Hänen poikansa Villy Rasmussen ja lapsenlapsensa Preben ja Jørgen Rasmussen ovat vuosien varrella ottaneet yrityksen haltuunsa ja johtaneet sitä siitä lähtien.

Pienimuotoisen yhden miehen työpajan varhaiset erikoistoimeksiannot kasvoivat nopeasti kokonaisiksi ruokailuryhmiksi, ja alle 20 vuodessa Skovbyn huonekaluja alettiin valmistaa tuotesarjoina. Tämä kehitys johti kansainvälisen jälleenmyyjäverkoston rakentumiseen. Terve orgaaninen kasvu, jossa keskitytään edelleen käsityötaitoon, luonnonmateriaaleihin ja kestävään liiketoimintamalliin, jossa on sitouduttu työntekijöihin ja ympäristöön.

 

YHTEINEN INTOHIMO

Kolmen puuseppäsukupolven liikkeellepanevana voimana ja yhteisenä intohimona on toimivuus. Skovby oli yksi edelläkävijöistä pöytien toiminnallisten laajennusjärjestelmien alalla, ja nykyisin kalusteyritys onkin maailmankuulu erityisestä taidostaan yhdistää muotoilu ja toiminnallisuus. Suora syy Skovbyn jatkuvaan menestykseen on kyky kehittää kuvioita, jotka yhdistävät vahvan esteettisen ilmaisun ja innovatiivisen toiminnallisuuden.

Nykyään Preber ja Jørgen Rasmussen johtavat kansainvälistä korkean teknologian liiketoimintaa, jolla on positiivinen ympäristöjalanjälki.

 

MIKÄ ON KEHITTÄMISTÄ?

Toimivat kalusteet luovat tilaa, virtausta ja tehokkuutta arkeen. Ne ovat hyödyllisiä, kestäviä ja arvostettuja vielä monien vuosien käytön jälkeen. Se on yrityksen menestyksen ydin. Yritys yhdistää innovaation kokonaisuuteen. Elämäntilanteeseen, asuntoihin, unelmiin.

 

MITÄ ON LAATU?

Skovby huomioi huonekalujensa kaikki komponentit. Puun lisäksi myös lakat, helat ja pakkaukset, puhumattakaan tekstiileistä ja tuolien vaahtomuoveista, jotka täyttävät maailman tiukimmat paloturvallisuus- ja kulumisstandardit, valitaan huolellisesti.

Skovby luo innovatiivista designia hienovaraisilla mutta tärkeillä yksityiskohdilla päivittäiseen käyttöön.