SKARGAARDEN

Lue lisää

Kauniit ulkokalusteet Skargaardenilta

Skargaarden valmistaa ulkokalusteita tavoitteenaan, että kalusteet ovat laadukkaita ja kestävät yhtä maailman vaativimmista ilmastoista, mutta samalla olemaan tarpeeksi kauniita sijoitettavaksi ruokailuryhmäksi olohuoneeseen. Skargaardenin kalusteista huokuu vaivattomuus ja luonne, jota leimaa suuri sitoutuneisuus sekä tuotantoon että materiaalivalintoihin. Ja mikä on sille ehkä ilmeisintä – yksityiskohdat, jotka paljastuvat ajan myötä; tiikki saa kauniin valkoharmaan patinan. Lisäksi tuotteiden kaikki nerokkaat ratkaisut tekevät yksinkertaisuudesta suurenmoista.

Vaivattomasti, ilman mitään ylimääräistä – koska vähemmän on vielä enemmän!

 

Kalusteet tarkoin harkitulla muotokielellä

Skargaardenin ulkokalusteiden mallistojen punaisena lankana on säästäväinen mutta hyvin harkittu muotoilu. Skargaardenin kalusteet ovat korkealaatuisia ja ne on tehty kestämään pitkään käytössä. Yhteistä kaikille kalusteille on niiden selkeä skandinaavinen muotoilu sekä yksinkertaisuus, joka on uskomattoman kaunista. Skargaardenin valikoimaan kuuluu monia erilaisia ulkokalusteita, kuten lounge-kalusteita, ruokailuryhmiä, tuoleja, ruokapöytiä, nojatuoleja ja jopa tyylikkäitä tekstiilejä ja koristetyynyjä. Muotoilu on selvästi saanut inspiraationsa skandinaavisesta muotokielestä.  

 

Suuri valikoima kauniita puutarhakalusteita

Hulténsilta löydät täydellisen valikoiman Skargaardenin tuotteita. Täältä löydät ulkokalusteita valmistettuna tiikistä, polyrottingista, alumiinista ja monista muista meteriaaleista. Valikoimassamme on myös Skargaardenin metallisia kalusteita, joten voit löytää ulkokalusteet juuri omaan ulkotilaasi tai terassillesi sopivissa malleissa. Skargaardenin ulkokalusteilla annat kodillesi omanlaisensa luonteen, joka poikkeaa muista. Tutustu Skargaardenin tuotteisiin verkossa tai tule katsomaan kalusteita myymäläämme.