SIKA DESIGN

Lue lisää

Sika Design – Moderni klassikko

Sika Design on tunnettu kauniista, moderneista ja korkealaatuisista rottinkikalusteistaan. Huonekalut ovat käsinpunottuja, millä varmistetaan paras mahdollinen mukavuus ja uniikki muotoilu, mikä on luonteenomaista Sika Designin kaikille tuotteille. Sika Designilta löydät muun muassa seuraavia ulkokalusteita:

● Tuolit

● Pöydät

● Lounge-kalusteet

● Jalkarahit

● Baarituolit

● Sohvat

● Korit

Ulkokalusteiden lisäksi meiltä löytyy Sika Designilta myös tuotteita, jotka sopivat yhtä hyvin niin sisä- kuin ulkotiloihin. Kun haluat korkealaatuisia ja intohimolla valmistettuja kalusteita, tulet varmasti olemaan tyytyväinen valitessasi Sika Designin kalusteita. Yritys valmistaa peilejä, raheja, tarjoiluvaunuja ja monia muita käytännöllisiä ja kauniita huonekaluja, joita voit pitää sekä sisällä että ulkotiloissa.

Sika Designin tarina

Sika Designin perusti vuonna 1942 tanskalainen Ankjær Andreasen ja 1940-luvulta lähtien yritys on valmistanut käsintehtyjä, uskomattoman korkealaatuisia rottinkikalusteita. Yrityksen ulkokalusteita löytyy tavallisten kotipihojen lisäksi myös muualta. Myös muun muassa hotellit, ravintolat ja risteilyalukset arvostavat Sika Designin valmistamia tuotteita. Heidän mallistoissaan on uniikki muotoilu, jossa on sekä modernia että klassista tuntua ja keskeisessä osassa tyylikkyys ja mukavuus.

Klassiset rottinkikalusteet

Sika Designin suuresta rottinkikalusteiden valikoimasta löydät ajatonta muotoilua puutarhatuoleista sohviin ja pöytiin. Valikoima sisältää myös kauniita lounge-kalusteita ja aurinkotuoleja sekä modernilla että klassisemmalla muotoilulla.

Sika Designin ulkokalusteiden suosio perustuu käsinpunottujen kalusteiden uskomattoman korkean laadun lisäksi moniin eri väri- ja muotovaihtoehtoihin. Voit valita lounge-ryhmän moderneilla ja tyylipuhtailla linjoilla tai klassisemman sohvaryhmän pyöreämmällä ja klassisemmalla muotokielellä.

Yhteistä näille kaikille käsinpunotuille rottinkikalusteille on se, että ne on tehty kestämään pitkään ja tuntumaan mukavilta läpi vuoden. Aidosta rottingista valmistettujen ajattomien ulkokalusteiden lisäksi Sika Designin valikoimasta löytyy myös tiikistä, polyrottingista ja lasista valmistettuja kalusteita.

Sika Designin huoltovapaat polyrottinkikalusteet

Etsitkö ulkokalusteita, jotka voit pitää ulkona läpi vuoden ja jotka eivät kaipaa lähestulkoon minkäänlaista ylläpitoa? Siinä tapauksessa Sika Designin polyrottinkikalusteet ovat juuri sinulle sopivat. Näiden kauniiden ulkokalusteiden valmistuksessa on samalla tavoin keskeistä laatu ja mukavuus, mutta ne eivät ole yhtä arkoja huonoille säille ja kylmyydelle kuin aidot rottinkikalusteet.

Polyrottinki on materiaali, joka näyttää rottingilta, mutta kestää paljon paremmin kulutusta. Aito rottinki on sen sijaan paras valinta halutessasi kauniit kalusteet, joiden hoitamiseen olet valmis käyttämään hieman aikaa aina ennen uutta kesäkautta.

Mallisto, jota voi pitää ulkona ympäri vuoden

Sika Designin valikoimaan kuuluu myös erityinen ulkokalusteiden mallisto, jonka kalusteita voi pitää ulkotiloissa ympäri vuoden. Se onnistuu kätevän alumiinirungon ansiosta, jonka ympärille on punottu uudentyyppistä polyrottinkia. Tätä materiaalia kutsutaan nimellä "ArtFibre". Tämä mallisto on loistava valinta sinulle, jolla ei ole tiloja talveksi pois kerättävien ulkokalusteiden säilyttämiselle tai kun haluat istua ulkona myös kesän vaihduttua syksyksi.

Vaikka nämä kalusteet on valmistettu ympärivuotiseen käyttöön ulkona, suosittelemme investoimaan käytännölliseen kalusteen suojapeitteeseen, jonka voit vetää ulkokalusteidesi päälle, kun kalusteita ei käytetä pidempään aikaan. Kalusteen suojapeite suojaa ulkokalusteitasi sekä kylmältä, säävaihtelulta että villieläimiltä.

Kestävä materiaali

Sika Designin tapainen yritys ei valmista suurinta osaa kalusteistaan rottingista vain siksi, että materiaali on kaunis ja ajaton. Kuten muidenkin suurempien ulkokalusteiden valmistajien, myös Sika Designin on ajateltava ympäristövaikutustaan ja kestävää valmistusprosessia. Luontoystävällisyys on ollut yksi yrityksen peruspilareista jo alusta lähtien.

Rottinki on materiaali, josta voi valmistaa kauniita ja mukavia kalusteita siten, ettei se vaadi luontoa rasittavia tuotantomenetelmiä. Rottinki on yksi YK:n panostuskohteista, jolla luodaan kestävämpää tulevaisuutta kaikille. Sika Design on kulkenut sitä tietä jo 1940-luvulta lähtien.

Intohimona laatu

Haluatpa sitten kunnollisen rottinkituolin lueskelua varten, ystäviin ja perheeseen vaikutuksen tekevän lounge-ryhmän tai oman uniikin suosikkinojatuolin puutarhaan, on Sika Design erinomainen valinta. Tai jos etsit käytännöllistä penkkiä tai kaunista ruokapöytää terassille, voit löytää upeita tuotteita Sika Designin valikoimasta. Sika Designin korkealaatuiset kalusteet on valmistettu seuraavista materiaaleista:

● Aito rottinki

● ArtFibre-rottinki

● Polyrottinki

● Tiikki

● Lasi

Intohimonaan laatu tämä tanskalainen yritys on jo vuodesta 1942 lähtien valmistanut kalusteita, joita arvostavat sekä pohjoismaiset perheet että hotellit ja ravintolat kansainvälisellä tasolla. Tämä tuotemerkki valmistaa korkealaatuisia ulkokalusteita ja tekee sen ilman negatiivisia vaikutuksia luontoon ja ympäristöön. Täydennä pihaasi tai terassiasi hyvällä omatunnolla valitsemalla Sika Designin todella kauniita kalusteita.