GRYTHYTTAN STÅLMÖBLER

Lue lisää

Ajattomat teräskalusteet Grythyttanilta

Grythyttan Stålmöbler on perheyritys, joka alotti 1800-luvun lopulla hevosenkenkien valmistuksesta ja siirtyi kauniiden ja kestävien teräskalusteiden luomiseen 1930-luvulla. Nykyisen toimitusjohtajan Karl Lindqvistin isoisä Artur suunnitteli ensimmäisen nojatuolin vuoden 1930 Tukholman näyttelyyn ja aloitti sen jälkeen oman puutarhakalustesarjan valmistuksen.

Teräskalusteiden valmistuksen pitkä perinne Grythyttanissa on johtanut monien klassisten kalusteiden luomiseen, kuten:

  • A2-tuoli
  • A3-tuoli
  • Tuoli 1
  • Tuoli High Tech
  • Grythyttanin Bryggeri-tuoli

Kaikissa kalusteissa on ihastuttava keinunta sekä tyylikäs, pelkistetty muotoilu.

Grythyttanin kauniit teräskalusteet ulkotilaan

Grythyttans Stålmöbler on valmistanut kaikkea koulujen penkeistä retkipöytiin, mutta pääpaino on aina ollut ulkokäyttöön tarkoitetuissa tuoleissa, sohvissa ja pöydissä. Nämä kalusteet näyttävät nykyaikaisella terassilla yhtä hienoilta kuin 50 vuotta sitten. Yrityksen historia liittyy läheisesti ruotsalaiseen kalustehistoriaan ja nykyään yritys kunnioittaa tätä perintöä valmistamalla edelleen korkealaatuisiaulkokalusteita, joista Bergslagenin asukkaat voivat olla ylpeitä.

Klassinen muotoilu puhtailla linjoilla, luonnolliset materiaalit ja kestävä rakenne tekevät Grythyttanin puutarhakalusteista muotoilultaan ajattomia. Kalusteet on valmistettu kestämään vuosia ja ne ovat yhtä käytännöllisiä niin parvekkella kuin pihalla. Jos haluat yhdistää klassisen muotoilun ja modernin ilmeen, Grythyttanin kalusteisiin sopivat tyylikkäät pehmusteet ovat erinomainen valinta. Pehmusteet on valmistettu kestävästä dralonista ja niitä on saatavana useissa eri väreissä.

Grythyttanin teräskalusteiden valikoima

Grythyttanin teräskalusteiden valikoimasta löydät kaikkea yksinkertaisista tuoleista aina käytännöllisiin apupöytiin. Teräskalusteita on helppo yhdistellä sarjan muiden samanväristen kalusteiden kanssa. Korkea laatu näkyy kaikissa Grythyttanin tuotteissa ja riippumatta siitä, ostatko sohvan, pehmusteet tai ruokailyhmän, voit nauttia hienoista puutarhakalusteistasi monia vuosia eteenpäin.

Vanhemmat Grythyttan-puutarhakalusteet voidaan myös tarvittaessa korjata käytännöllisillä puusarjoilla, joiden avulla voit vaihtaa kalusteiden puuosat itse. Nämä ulkokalusteet on rakennettu kestämään todella pitkään, mutta puu on materiaali, joka ei kestä yhtä pitkään kuin teräs. Puusarjan avulla voit helposti vaihtaa puuosan itse sen sijaan, että ostaisit kokonaan uudet kalusteet.

Grythyttan-tuolit

Grythyttanin tuoleja on saatavana viidessä eri mallissa. Klassinen A2-tuoli on se kaluste, joka useimmiten yhdistetään yritykseen, ja se on edelleen tuoli, joka löytyy monen ruotsalaisen ulkotilasta. Tuolissa on ihastuttava "keinunta", joka tarjoaa mahdollisuuden mukavaan rentoutumishetkeen kauniina kesäpäivänä. A3 on A2:n uudempi versio, jossa on samanlainen keinunta ja kestävä muotoilu kuin edeltäjässään, mutta hieman korkeampi selkänoja.

Tuoli 1:n suunnittelu pohjautuu A2-tuoliin, mutta siitä puuttuvat käsinojat ja se soveltuu paremmin ruokapöydän tuoliksi. Jos haluat täysin teräksisen tuolin ilman luonnollista puumateriaalia, High Tech -tuoli saattaa olla juuri sinun makuusi. Myös tässä tuolissa on sama "keinunta"-muotoilu kuin klassisissa malleissa. Grythyttanin Bryggeri-tuoli on taittotuoli. Sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat kalusteiden mahtuvan pieneen tilaan säilytyksen ajaksi.

Grythyttan-sohvat

Grythyttanin valikoimasta löydät sohvia kolmessa eri mallissa: Bryggeri-sohva kokoontaitettavalla muotoilulla. Sohva 5 on tyylikäs ja pelkistetty ja muistuttaa puistonpenkkiä. Sohva nro 6 on käsinojallinen sohva, jonka muotoilu sopii täydellisesti yhteen A3-tuolin kanssa.

Grythyttan-pöydät

Grythyttanin pöytiä on saatavana useita eri malleja pienistä sivupöydistä aina suuriin, kuuden hengen ruokapöytiin. Valikoimastamme löydät sekä klassisia, teräksen ja puun yhdistelmästä valmistettuja pöytiä että modernimpia, teräsjaloilla ja laminaattilevyllä varustettuja vaihtoehtoja.

Grythyttan-kahvilaryhmät

Haluatko ilmeeltään ajattoman ruokailutilan, jossa on mukava syödä? Silloin Gryhyttanin kahvilaryhmät tai ruokailuryhmät ovat täydellinen valinta. Ruokailuryhmiä on saatavana pyöreän, neliön tai suorakaiteen muotoisilla pöydillä, joissa on kahdesta kuuteen tuolia.

Päivitä vanhat Grythyttan-teräskalusteesi uusilla laudoilla

Yksi asia, joka saa Grythyttanin teräskalusteet kestämään paljon kauemmin kuin muut kalusteet, on niiden massiivinen teräsrakenne, joka säilyttää muotonsa ja "keinuntansa" monia vuosia eteenpäin. Toisin sanoen puutarhassasi saattaa olla A2-tuoli, joka on palvellut sinua jo vuosikymmeniä ja alkaa näyttää hieman kuluneelta. Sinun ei kuitenkaan tämän takia tarvitse ostaa uutta tuolia, vaan käytännöllisen puusarjan avulla voit päivittää suosikkituolisi ilmeen muutamassa minuutissa. Puussarja sisältää puisia lautoja ja ruuvit, joiden avulla voit saada tuolisi näyttämään taas upouudelta.

Grythyttanin teräskalusteet eri materiaaleissa

Grythyttanin puutarhakalusteissa on aina kestävä teräsrunko, jonka ansiosta kalusteet kestävät pitkään. Teräksen lisäksi Grythyttanin kalusteita on saatavana useista kauniista luonnonmateriaaleista ja moderneista laminaateista. Kalusteita ja kalusteryhmiä on saatavana seuraavista materiaaleista:

  • Käsittelemätön tiikki
  • Öljytty tammi
  • Mänty
  • Valkolakattu tammi
  • Teräspöytä laminaattilevyllä

Valitsitpa minkä materiaalin tahansa, valikoimastamme löydät yhteensopivia, samasta materiaalista valmistettuja ja samanvärisiä kalusteita, joista voit koota kalusteryhmän, joka sopii täydellisesti juuri sinun terassillesi tai pihaasi. Vankan rakenteen ansiosta uudet, ajattomat puutarhakalusteesi tulevat kestämään pitkään käytössä.