GLATZ

Lue lisää

Glatz – 100 vuoden kokemus aurinkovarjoista

Kokemuksen muovaama ja vision ylläpitämä – tämä on Glatzin ydin! Perheyrityksenä he panostavat aurinkosuojien ja -varjojen suunnitteluun ja valmistukseen koko sydämellään, sielullaan ja osaamisellaan. Ei ole yllättävää, että Glatzilla on takanaan 120-vuotinen historia – ja että se on yksi johtavista aurinkovarjojen valmistajista Euroopassa ja koko maailmassa. . Kaikille Glatz-aurinkovarjoille on yhteistä se, että niissä on UPF 50+ -luokitus ja ne ovat Australian standardin mukaisia. UPF tulee sanoista "Ultraviolet Protection Factor" ja on Australian hallituksen kehittämä ohjelma, sillä UV-säteily Australiassa voi olla erittäin vaarallista ja korkeaa. Kaikissa Glatz AG:n käyttämissä materiaaleissa on maailmanlaajuinen tavaramerkkisuojattu UPF-leima. Auringonsuoja-asteikko on 15–50, jossa 50 on korkein kerroin, ja joka tarjoaa parhaan suojan UV-säteilyä vastaan. Kaikki Glatzin aurinkovarjoissaan käyttämät kankaat ovat UPF 50+ -luokiteltuja.

 

Isot ja pienet aurinkovarjot

Laajasta Glatz-aurinkovarjojen valikoimastamme löydät korkealaatuisia isoja ja pieniä aurinkovarjoja. Täältä löydät sekä vapaasti seisovia aurinkovarjoja että keskitangolla varustettuja aurinkovarjoja. Valikoimasta löydät myös esimerkiksi pyöreitä, neliönmuotoisia ja suorakaiteen muotoisia aurinkovarjoja, vapaasti seisovia aurinkovarjoja ja paljon muuta. Glatz valmistaa erittäin laadukkaita alumiinisia ja tiikkisiä aurinkovarjoja. Jos asut parvekkeellisessa asunnossa ja tilaa on hieman vähemmän, löydät valikoimastamme myös omalle parvekkeellesi sopivan aurinkovarjon. Valikoimamme parvekevarjoja on mahdollista kallistaa ja ne voidaan kiinnittää parvekkeelle pintatehokkaasti valikoimamme aurinkovarjon jalkojen avulla. Vapaasti seisovat Glatz-aurinkovarjot ovat korkealaatuisia ja niissä on pitkä käyttöikä. Vapaasti seisovat aurinkovarjomme voidaan kallistaa ja niitä on saatavana erikokoisina. Glatz-mallistossa on monia erityyppisiä aurinkovarjoja. Myyntimenestys Alu-Smart on erittäin käytännöllinen ratkaisu mille tahansa terassille. Aurinkovarjoa voi nostaa ja laskea sekä kallistaa molempiin suuntiin. Alu-Smart-aurinkovarjoja on saatavana useissa eri ko'oissa, sekä suorakaiteen muotoisina, nelönmuotoisina että pyöreinä. Valikoimastamme löydät myös mallit Sombrano, Sunwing, Alu-Twist, Aura, Pendalex, Fortino ja monia muita Glatzin aurinkovarjoja.

 

Aurinkovarjot ravintolaan

Meillä on laaja valikoima Glatz-aurinkovarjoja ravintoloihin ja kahviloihin. Tarjolla on muun muassa suuria ja pitkän käyttöiän omaavia alumiinisia aurinkovarjoja. Näitä voidaan myös kallistaa, ja joitakin malleja myös nostaa ja laskea optimaalisen aurinkosuojan saamiseksi ravintolasi terassille. Tarjolla on vapaasti seisovia aurinkovarjoja, jotka yksinkertaistavat kalustamisen aurinkovarjon alla, sekä klassisia, keskitangolla varustettuja aurinkovarjoja. Jos tarvitset suuren aurinkovarjon, ovat Castello, Fortello tai Palazzo erittäin hyviä vaihtoehtoja. Näihin aurinkovarjoihin on saatavana useita erilaisia lisätarvikkeita, kuten esimerkiksi sadesuoja, lämmitin ja valaistus. Tiettyihin Glatz-malliston aurinkovarjoihin on myös saatavana moottori aurinkovarjon nostamiseen ja laskemiseen. Tervetuloa Hulténsille tutustumaan valikoimaamme. Jos sinulla on kysyttävää, olet erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä myyjiimme, jotka kertovat mielellään sinulle lisää Glatzin erilaisista aurinkovarjoista.

Meiltä Hulténsilta löydät huolellisesti kootun valikoiman kohtuuhintaisia ja laadukkaita, hyvän värinpitävyyden omaavia aurinkovarjoja. Valikoimassamme on myös erilaisia aurinkovarjojen suojia, joiden avulla voit suojata Glatz-aurinkovarjoasi, kun et käytä sitä.