FATBOY

Lue lisää

Fatboy, elämäntapatuotemerkki

Fatboy on mielikuvituksekas elämäntapatuotemerkki, jonka tunnusmerkkinä on ajatella rohkeasti laatikon ulkopuolella. Fatboy on haastanut kilpailijansa vuodesta 2002 alkaen tuotuaan markkinoille täydellisen lounge-nojatuolin, joka tarjosi mukavuutta, designia ja voittamattoman lounge-elämyksen – nimittäin Original-säkkituolin. 

Vaikka Fatboy onkin tunnettu muutamista tietyistä designklassikoista, löydät suuren valikoiman muitakin tuotteita täältä. Katso esimerkiksi: 

  • Riippumatot
  • Valaisimet
  • Säkkituolit
  • Rahit
  • Ulkotilan matot
  • Ulkovalaisimet
  • Kalusteen suojapeite
  • Keinutuoli

Ja paljon paljon muuta tässä suuressa valikoimassa.

 

Jatkuvasti kasvava valikoima

Nykyisin Fatboy tarjoaa rentoutumista ja hymyjä yli 50 maassa ympäri maailman jatkuvasti kasvavalla tuotevalikoimalla elämästä nauttiville. Fatboyn identiteetti on ankkuroitu ikoniseen eurooppalaiseen designiin, johon on yhdistetty luovaa henkeä ja huumoria, mikä heijastuu kaikista Fatboyn valikoiman tuotteista.

 

Never a dull moment!

Fatboy on tunnettu ikonisten tuotteiden luomisesta yksinkertaisella mutta vakuuttavalla ajatuksella, joka leimaa aina heidän tuotteitaan: "Poista tylsyys". Fatboyn tuotemerkin perusajatus ja ydin on aina ollut muotoilla vangitseva tuote, joka levittää iloa monen vuoden ajan.

 

Historia Fatboyn takana

Fatboyn ikoniset säkkituolit yhdistävät korkean laadun ylelliseen designiin. Fatboy Slimin musiikista inspiraationsa saanut suunnittelija Jukka Setälä vaikutti olevan muotoilun etulinjassa. Mutta vasta hollantilainen Alex Bergman mullisti tuotteen vuonna 2002 luomalla sen ympärille tuotemerkin. Tämä todisti sen, että Fatboy todella myy. 

Fatboy-sukupuu on strategia ylisuureen elämään ja sisältää jättimäiset valaisimet, maagiset riippumatot ja rahit, jotka luovat "viihdyttävän elämän".

 

Fatboyn perinteiset säkkituolit

Fatboy Original Bean Bag on ylisuuri, muokattava ja kulutusta kestävä, mutta silti pehmeä ja mukava. Sitä on saatavilla suuressa valikoimassa nailonkangasvärejä, joissa on suojaava sisäpinnoite.

Vedenkestävässä Fatboy Original -säkkituolissa on erillinen sisäinen irrotettava säkki, mikä tekee ulommaisen päällyspussin puhdistamisesta helppoa. Siinä on sekä vetoketju että tiivis tarranauha. Original Fatboy -säkkituolia ei ole tehty ulkokäyttöön, mutta päällyspussin voi helposti pyyhkiä haalealla vedellä ja saippualla, ja sen vuoksi säkkituolia voi käyttää ulkonakin. Nailoninen päällyskangas on myös vedenpitävä, joten se kestää sen, jos siihen läikkyy hieman mehua tai tippuu jäätelöä. 

Tämä Fatboy-säkkituoli voidaan muuttaa mukavaksi leposohvaksi, kun aurinko on hieman korkeammalla ja haluttaa vain rentoutua.

 

Tuoteportfolio vain kasvaa

Kaikki alkoi suunnittelija Jukka Setälän vuonna 1998 suunnittelemasta tunnetusta säkkituolista. Vaikka Fatboy ehkä alkoikin pienenä muotoilukokeiluna, joka keskittyi pelkästään säkkituolien tekemiseen, yritys tarjoaa nykyisin paljon muutakin. 

Ulkotilan mattoja, riippumattoja, raheja, pöytiä, valaisimia ja paljon muuta löydät täältä. Fatboysta tuli yksi tunnetuimpia tuotemerkkejä maailmassa. Tämä onnistui sen ansiosta, että jokaista valmistettua tuotetta koristaa pikkuinen merkki. 

Kaikissa Fatboy-tuotteissa on nimittäin pieni, suorakulmainen punainen merkki, joka erottuu selvästi, olipa kyseessä mikä tahansa tuote. Alkuperäisen säkkituolin voittokulku jatkuu vahvana, kun taas muut tuotteet laajentavat tasaisesti kasvavaa valikoimaa joka vuosi.

 

Design ja laatu kulkevat Fatboylla käsi kädessä

Fatboy on yksinkertaisesti leikkisä ja nuorekas designyritys, mutta älä anna sen hämätä; kaikki tuotteet ovat laadukkaita. 

Vaikka tuotteet ovat värikkäitä ja eläväisiä, ne tehdään noudattaen erittäin tarkkoja suuntaviivoja ja laadunvalvontaa, mikä takaa parhaan mahdollisen huonekaluelämyksen. Fatboy-tuotteissa on erottuva ulkonäkö, joka saa ne heti erottumaan kaikissa tiloissa.

 

Osta Fatboyn tuotteita Hulténsilta jo tänään

Nyt on aika tutustua koko kauniiseen ja värikkääseen valikoimaan ja löytää uudet Fatboy-tuotteesi jo tänään. Täältä löydät kaiken, mitä voit tarvita terassille tai sisätiloihin, saadaksesi hieman väriä sisustukseen. Fatboylta löydät aina erikoisia tuotteita, jotka tekevät suuren vaikutuksen vieraisiin. 

Me Hulténsilla rakastamme ulkoilmaelämää ja olemme varmoja, että sinä tunnet samoin nähtyäsi valikoimamme. Katso myös koko kesää henkivä valikoimamme ja löydä tuotteita, kuten kauniita lounge-kalusteita, kauniita ulkovalaisimia, käytännöllisiä aurinkovarjoja ja hienoja kahvilakalusteita. 

Hulténsilla voit olla varma siitä, että kesän kruunaa Fatboyn upea design.