Määrittelyt

Merkki Fritab
Väri Punainen
Materiaali Alumiini
Leveys 59 cm
Tuotenumero 52036-83

Kuvaus

Rannatuoli Roxy, alumiinirunko ja polyesterikangas Fritabilta. Mukava ja käytännöllinen tuoli, jossa on 4 säätöasentoa. Tuolissa on vakaan alumiinirunko. Roxy-aurinkotuoli toimii selkäreppuna taitettuna ja siinä on niskatyyny, jalkatuki ja mukiteline. Roxy-retkituolin edut: Jalkatuki Kuljetus selässä Kaksi säilytystaskua Mukiteline Puukäsinojat Tieto-/sanomalehtiteline Mitat tuolin ollessa avattuna: Syvyys jalkatuen kanssa 120 cm, Syvyys ilman jalkatukea 70 cm Leveys 59 cm, Korkeus 80 cm, Istumakorkeus 28 cm Mitat tuolin ollessa taitettuna: Leveys 59 cm, Korkeus 70 cm, Syvyys 8 cm Paino: 5 kg Enimmäispaino: noin 110 kg

Arvostelut

Tuotemerkki

Fritab – pehmusteet ulkokalusteille

Fritab on perheyritys yli 40 vuoden kokemuksella pehmusteiden valmistuksesta ulkokalusteisiin. Heidän suuresta valikoimastaan löytyy muun muassa pihakeinujen pehmusteita, istuinpehmusteita, pehmusteita polyrottinkikalusteisiin, aurinkotuolien pehmusteita, kansituolien pehmusteita ja paljon muuta. Kun kesä on saapunut ja on aika laittaa ulkokalusteet ulos, uusi pehmuste voi olla täydellinen yksityiskohta, joka antaa ulkokalusteillesi uuden ilmeen. Joskus voi olla hauskaa piristää terassia värillä. Siksi tarjoamme lisäksi värikkäitä korkealaatuisia pehmusteita, joiden värit kestävät todella hyvin, jopa voimakkaassa ja jatkuvassa auringonvalossa. Fritabin pitkä kokemus pehmusteiden valmistamisesta tarkoittaa sitä, että koko valikoima on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten Sunbrellasta, joka vaikuttaa olevan paras kangas ulkokäyttöön.

 

Pehmusteet, Roxy-tuolit ja aurinkovarjot

Huolella valitusta Fritabin ulkokäyttöön kehitetystä tuotevalikoimasta löydät pehmusteita, ulkotuolin ja aurinkovarjoja. Pehmusteita on saatavana useissa väreissä, kuten musta, harmaa, punainen ja vihreä, mutta myös enemmän huomiota herättävinä väreinä, kuten vaaleanpunainen, violetti, denim-sininen ja kuviolliset pehmusteet. Saatavilla on myös useita värejä, joihin voit yhdistää Fritab-aurinkovarjosi. Fritab on valmistanut myös suositun Roxy-tuolin, joka on kätevä rantatuoli ylellisillä toiminnoilla ja tarvikkeilla. Roxy-tuolia on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa, jotka löydät tietysti meiltä.

 

Pehmusteet kuormalavoille ja polyrottinkikalusteisiin

On aivan erityistä istua ulkona lounge-sohvalla ja nauttia ulkoilmasta. Tullessasi kotiin pitkän työpäivän jälkeen voi olla ihanaa asettua ulkona sohvaryhmään ja vain nauttia. Jotta oleskelustasi ulkona tulisi mahdollisimman mukavaa, on tärkeää, että ulkokalusteissasi tai sohvaryhmässäsi on mukavat ja pehmeät sohvatyynyt. Meillä on suuri valikoima lounge-pehmusteita muun muassa polyrottinkisiin, alumiinisiin ja tiikkipuisiin ulkokalusteisiin. Raikasta polyrottinkisohvasi tai alumiinisohvasi ilme uusilla pehmusteilla ja nauti ihanasta ulkoilmaelämästä. Kuormalavoille kehitetyistä pehmusteista on tullut todella suosittuja. Myymme Fritabin kuormalavapehmusteita, Palle, jonka tunnistaa hillityistä väreistä, korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Palle-pehmustetta on saatavilla hiilenharmaana, mokkana ja betoninharmaana. Palleen on saatavilla lisäksi yhteensopiva selkäpehmuste, jonka voi ostaa erikseen. Sillä voit aikaansaada täydellisen lounge-tunnelman parvekkeelle, terassille tai patiolle.

Hulténsilla on yksi Pohjoismaiden laajimmista ulkokalusteiden pehmustevalikoimista!

Kysymyksiä ja vastauksia

Hintahistoria

Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on: 132,61 €

Määrittelyt

Merkki Fritab
Väri Punainen
Materiaali Alumiini
Leveys 59 cm
Tuotenumero 52036-83