Belid

Regal Seinävalaisin 2 Mattamusta

€ 147
Lisää tietoa
Tilaustuote: Toimitetaan 15-20 työpäivän sisällä

Kuvaus

Tuotemerkki

Belid on yksi Pohjoismaiden johtavista valaisinalan tuotemerkeistä. Visio on ollut vuodesta 1969 lähtien selkeä; kehittää ja valmistaa korkealaatuisia ruotsalaisia valaisimia. Vuosien varrella on kertynyt vankkaa osaamista ja kokemusta, ja painopiste on aina ollut metallin työstämisessä. Tätä käsittelyä on kehitetty ja jalostettu, samalla kun käsityötaidoista huolehtiminen ja perusarvot ovat säilyneet.

Tämä on jotakin, joka kulkee mukana kautta linjan kaikissa Belidin tuotteissa. Niille on ominaista käsityö, muotoilu ja laatu. Valikoimasta löytyy jokaiseen huoneeseen ja ympäristöön jotakin tunnettujen valaisinten, kuten Bullo, Cato, Diablo, Gloria, Picasso ja monen muun avulla.

Valmistus tapahtuu Belidin Varbergin tehtaalla erittäin omistautuneella ja käsityöhön nojautuvalla tavalla pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Muotoilusta ja suunnittelusta vastaavat omat suunnittelijamme sekä valikoidut yhteistyökumppanit. Kaikki laadukkaan tuotteen takaamiseksi suunnittelusta toteutukseen, jotta valaisimet voivat pysyä käytössä useiden sukupolvien ajan.

Ominaisuudet

EAN 7391534067915
Väri Musta
Toimittajan tuotenumero 530607
Materiaali Metalli; Lasi
IP-luokka 21
Enimmäiswattimäärä 2x40