Kuvaus

Navo Käsinojallinen tuoli tummanharmaa

Tuotemerkki

Kalusteet skandinaavisessa muotoilussa

Torkelson on yksi Ruotsin vanhimmista huonekaluyrityksistä ja sijaitsee Skånes Fagerhultissa. He ovat toimittaneet laadukkaita huonekaluja harkitulla muotoilulla, kestävillä ja kulutusta kestävillä materiaaleilla Skandinavian koteihin 1950-luvulta lähtien. Tämä on perinne, josta Torkelson on erittäin ylpeä, ja he vaalivat sitä jatkamalla huonekalujen toimittamista keskittyen kestävyyteen ja kulutusta kestäviin materiaaleihin sekä pitämällä kiinni aina korkeista vaatimuksistaan tuotteilleen.

 

Kalusteet kotiin

Me Hulténsillä olemme iloisia voidessamme olla Torkelsonin jälleenmyyjiä ja tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman kodinsisustusta kohtuulliseen hintaan. Heidän valikoimastaan löydämme ruokailuryhmiä, eteiskalusteita, tuoleja, sohvapöytiä, sivukaappeja, lasikaappeja sekä mediapöytiä ja TV-tasoja. Avainsanoina moderni, klassinen ja nuorekas Torkelson on itsestään selvä valinta sisustustietoiselle kuluttajalle. Torkelsonin tärkeä osa työtä on jatkuvasti työskennellä päivitetyn tuotevalikoiman parissa vastatakseen markkinoiden muutoksen ja parannusten vaatimuksiin.

 

Vahvan puuperinteen ansiosta massiivipuu on aina ollut Torkelsonin huonekalujen keskiössä, erityisesti edelleen vahvana tunnusmerkkinä toimiva massiivinen tammi.

Hintahistoria

Tämän tuotteen alin tarjoushinta viimeisten 30 päivän aikana ennen nykyistä kampanjaa 160,80 €

Ominaisuudet

EAN 200002160212
Väri Harmaa
Toimittajan tuotenumero 216021
Tuotetyyppi Nojatuoli sisäkäyttöön
Materiaali Metalli
Syvyys 56
Leveys 56
Korkeus 84
Istuinkorkeus 46
Istuinsyvyys 43