Määrittelyt

Merkki Torkelson
Väri Beige
Materiaali Metalli
Leveys 56 cm
Syvyys 56 cm
Korkeus 84 cm
Istuinkorkeus 46 cm
Istuinsyvyys 43 cm
Tuotenumero 216022

Kuvaus

Navo Käsinojallinen tuoli beige

Arvostelut

Tuotemerkki

Kalusteet skandinaavisessa muotoilussa

Torkelson on yksi Ruotsin vanhimmista huonekaluyrityksistä ja sijaitsee Skånes Fagerhultissa. He ovat toimittaneet laadukkaita huonekaluja harkitulla muotoilulla, kestävillä ja kulutusta kestävillä materiaaleilla Skandinavian koteihin 1950-luvulta lähtien. Tämä on perinne, josta Torkelson on erittäin ylpeä, ja he vaalivat sitä jatkamalla huonekalujen toimittamista keskittyen kestävyyteen ja kulutusta kestäviin materiaaleihin sekä pitämällä kiinni aina korkeista vaatimuksistaan tuotteilleen.

 

Kalusteet kotiin

Me Hulténsillä olemme iloisia voidessamme olla Torkelsonin jälleenmyyjiä ja tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman kodinsisustusta kohtuulliseen hintaan. Heidän valikoimastaan löydämme ruokailuryhmiä, eteiskalusteita, tuoleja, sohvapöytiä, sivukaappeja, lasikaappeja sekä mediapöytiä ja TV-tasoja. Avainsanoina moderni, klassinen ja nuorekas Torkelson on itsestään selvä valinta sisustustietoiselle kuluttajalle. Torkelsonin tärkeä osa työtä on jatkuvasti työskennellä päivitetyn tuotevalikoiman parissa vastatakseen markkinoiden muutoksen ja parannusten vaatimuksiin.

 

Vahvan puuperinteen ansiosta massiivipuu on aina ollut Torkelsonin huonekalujen keskiössä, erityisesti edelleen vahvana tunnusmerkkinä toimiva massiivinen tammi.

Kysymyksiä ja vastauksia

Hintahistoria

Tämän tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on: 356,00 €

Määrittelyt

Merkki Torkelson
Väri Beige
Materiaali Metalli
Leveys 56 cm
Syvyys 56 cm
Korkeus 84 cm
Istuinkorkeus 46 cm
Istuinsyvyys 43 cm
Tuotenumero 216022