Libo

Me Hulténsilla olemme auttaneet asiakkaitamme luomaan upeita ulkotiloja jo yli 40 vuoden ajan. Pääpaino on aina ollut intohimomme ulkokalusteisiin ja niiden sovittamiseen asiakkaidemme erityistoiveisiin ja -tarpeisiin. Siksi olemme niin iloisia voidessamme nyt tarjota omaa huonekalumerkkiämme LIBOa. Libo tarjoaa skandinaavisia ulkokalusteita rakastamallesi terassille. Olemme vakuuttuneita siitä, että elämä on parempaa ulkona hyvien huonekalujen kanssa, ja siksi suunnittelemme tuotteemme kestämään kaikenlaista säätä.

Skandinaavista ulkoilmaelämää varten

Jokainen huonekalu on suunniteltu kestämään vaihtelevia lämpötiloja, kosteutta ja kovimpia sääolosuhteita säilyttäen samalla tyylikkyytensä ja toimivuutensa. Asiantuntemuksemme ja intohimomme muotoiluun yhdistettynä laatuun, joten ulkokalusteemme ovat itsestään selvä valinta niille, jotka etsivät ylivoimaista laatua ja estetiikkaa skandinaaviseen ulkoilmaan.

Life's better outside

Elämä on parempaa ulkona, ja LIBO-ulkokalusteilla voit luoda paikan, jossa voit rentoutua, seurustella ja nauttia luonnon kauneudesta. Olipa kyseessä sitten rauhallinen aamu kahvikupin äärellä, vilkas grillijuhla ystävien kanssa tai hiljainen ilta tähtien alla, LIBO on kumppanisi unohtumattomiin hetkiin terassilla. Tutustu LIBOon jo tänään ja anna meidän auttaa sinua luomaan unelmiesi mukainen elämä - ulkona.