Grillit ja ulkokeittiöt

Tutustu grilli- ja ulkokeittiövalikoimaamme


Tervetuloa grilliosastollemme, josta löydät kaiken, mitä tarvitset ikimuistoisten grillijuhlien ja ulkoilmaillallisten luomiseen. Klassisista hiiligrilleistä edistyksellisiin kaasugrilleihin, käytännöllisiin pellettigrilleihin ja sähkögrilleihin, meiltä löytyy kaikki tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Puuhiiligrillit: ajatonta makua ja tunnelmaa


Nauti aidosta grillauskokemuksesta hiiligrillimme avulla. Ainutlaatuisen makuprofiilin ja viihtyisän tunnelman ansiosta hiiligrilli on täydellinen valinta niille, jotka rakastavat perinteistä grillausta. Tutustu erikokoisten ja -mallisten hiiligrillien valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivin.

Kaasugrillit: käytännöllinen ja tehokas grillaus


Mukavaan ja tehokkaaseen grillaukseen kaasugrilli on optimaalinen valinta. Nopean ja tasaisen kuumenemisen ansiosta nestekaasugrillit mahdollistavat ruoanlaiton hetkessä. Tutustu eri polttimilla, grillausalueilla ja lisävarusteilla varustettujen nestekaasugrillien valikoimaan löytääksesi juuri sinulle sopivan grillin.

Pellettigrillit: Helppokäyttöiset ja puun makuun perustuvat edut


Koe aito puun maku ruoanlaitossasi pellettigrilliemme avulla. Helppokäyttöisyyden ja lämpötilan tarkan säädön ansiosta pellettigrillit mahdollistavat täydellisen grillauksen joka kerta. Tutustu pellettigrillivalikoimaamme ja nauti aidon grillauksen mausta.

Sähkögrillit: puhdas ja helppo grillaus ilman savun hajua.


Jos haluat puhdasta ja helppoa grillausta ilman savun hajua, sähkögrilli on täydellinen valinta. Sähkögrillit ovat nopeasti lämpeneviä ja helppokäyttöisiä, ja ne sopivat erinomaisesti pieniin tiloihin tai paikkoihin, joissa perinteinen grillaus ei ole mahdollista. Tutustu sähkögrillivalikoimaamme ja nauti mukavasta grillauksesta milloin ja missä tahansa.

Ulkokeittiö: Luo täydellinen ulkokeittiö


Nosta ulkokeittäminen seuraavalle tasolle ulkokeittiöidemme avulla. Älykkään muotoilun ja toiminnallisten yksityiskohtien ansiosta voit luoda täydellisen ruoanlaittoaseman puutarhaan tai terassille. Tutustu valikoimaamme ulkokeittiöitä, joissa on erilaisia kokoonpanoja, mukaan lukien työtasot, pesualtaat ja säilytystilat, ja luo täydellinen ulkokeittiö.

Grillit